donderdag 10 januari 2013

Tumblr


Jullie kennen het waarschijnlijk allemaal al : Tumblr. Voor het geval je het niet kent zal ik het even uitleggen. Tumblr is een soort van sociaal netwerk maar het is toch nog helemaal verschillend van Facebook of Twitter. Je kan Tumblr eigenlijk vergelijken met een blog waarop je foto's kan delen , en waar je je gedachten op kunt schrijven of een filmpje erop plaatsen de mensen die jou volgen die zien dat dan op hun dashboard. Je kan ook naar sommige mensen een Ask sturen dat kan met je eigen tumblr naam of anoniem.


Tumblr is voor mij een soort van uitvlucht van de echt wereld, van alles wat er rond mij gebeurd. Ik reblog meestal prentjes die passen bij mijn humeur , ik denk dat de meeste mensen dat wel doen tenzij je echt een tumblr hebt met een bepaald thema. Sinds ik op Tumblr zit bekijk ik de dingen meestal op een andere manier bv vroeger wou ik graag veel vrienden hebben en "populair" zijn omdat ik dat zag in films en die meisjes hadden altijd een super leuk leven maar sinds ik op Tumblr zit besef ik dat populair zijn en veel vrienden hebben helemaal niet nodig is , het is belangrijker om vrienden te hebben die je vertrouwt en waarvan je weet "Ja met hun zit het echt goed en hun kan ik ook echt vertrouwen."


Als je een probleem hebt of er is iets dat je echt kwijt moet om je daarna beter te kunnen voelen dan vertel je dat meestal aan de persoon die je het meest vertrouwt dat kan je beste vriendin zijn , je lief , je ouders of een ander familie lid maar sommige mensen hebben dat niet zo een persoon dat ze kunnen vertrouwen die mensen schrijven dan meestal alles op in een dagboek of bellen naar kinderen en jongerentelefoon maar eigenlijk vind ik Tumblr ook wel een goede manier om ergens je gevoelens kwijt te kunnen je kan alles wat je dwarszit naar iemand sturen in het anoniem en soms geven ze je echt wel goede raad of zeggen ze je iets waardoor je je al een stuk beter voelt. 
Want alles binnenin opkroppen en er nooit over praten dat is niet goed voor je het is belangrijk om er met iemand over te kunnen praten.

Waarschijnlijk kon je het al afleiden maar ik heb ook een tumblr , als je hier klikt kom je op mijn tumblr terecht. Als je een probleem hebt mag je altijd vragen stellen of je verhaal aan mij vertellen in mijn ask box , ik moet eerlijk zeggen ik ben niet heel goed als het aankomt op raad geven dat is waarschijnlijk omdat ik nog maar 14 ben en echt een grote levenservaring heb ik dus niet  maar ik ben wel altijd berijd  om te luisteren en ik zal je ook niet slecht beoordelen. 

Ik heb ook nog een tweede tumblr waarop ik foto's zet die ik zelf getrokken heb omdat ik heel graag bezig ben met fotografie , daar kan je naartoe gaan als je hier op klikt 

Wat is jullie Tumblr ? 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen